Örhängen är pricken över i:t

Att snygga till sig är alltid roligt, oavsett om man använder sig av sina kläder, smink eller stylar håret. Det är härligt och mysigt att fixa sig, och vissa tycker till och med att det kan vara roligare än det man fixar sig till. Det är helt enkelt någonting speciellt i att se sig själv förvandlas från det man är van vid att se i spegeln, till sitt snyggaste jag. Det är nog många som har hajat till när de sett sig i spegeln, endast för att de inte vetat om att de kunde se ut så.

Smycken snyggar till din outfit

Någonting som är otroligt underskattat, är att använda sig av smycken för att snygga till sig. Ibland behövs det inte mer än ett par riktigt fabulösa örhängen för att ens outfits ska bli fantastisk. Man kan tänka att ett riktigt bling kan fungera som en riktigt snygg ögonskugga. Här är lite mer tips om hur du kan använda smycken:

  • Inspireras av kändisar! När prinsessan Madeleine gifte sig var hon utsmyckat i fantastiska juveler, och hon var minst lika vacker som när kronprinsessans Victoria gifte sig några år tidigare. Att se till dessa prinsessor kan ge dig ordentlig inspiration att bli den prinsessa du förtjänar att vara!
  • Leta efter unika och annorlunda smyckesaffärer. På internet finns massvis av spännande, och genom att leta där kan du vara säker på att du inte har likadana smycken som alla andra.
  • Våga leka och vara kreativ. Det ska vara roligt att smycka till sig. Oavsett om du vill ha diamanter eller bara enkla plastarmband i roliga färger, så ska du känna glädje av att välja smycken.
  • Lek med färger! Har du en tröja i en speciell färg, varför inte matcha ditt halsband med det? Många tänker att smycken bara är guld och silver, men det kan ju faktiskt vara så mycket mer. Smycken är detaljer som ger dig det lilla extra, och att matcha smycken är lika roligt som att matcha smink, kläder och skor.

Hoppas du haft nytta av dessa tips och nu känner dig redo för att ge dig ut i smyckesdjungeln och njuta!