Lyxyachten enbart för kvinnor

Nu har det kommit en lyxyacht som enbart kvinnor har tillträde till. En båt där de kan slappna av och bara fokusera på sig själv och sitt välmående. Helt enkelt en båt, eller förlåt en yacht, som alla kvinnor borde få testa på att uppleva. 

3583968-beautiful-woman-in-jacuzziNär det kommer till hälsa och att unna sig att ta hand om sig själv är det ofta som man väljer att prioritera något annat framför sig själv, vilket inte alltid är så bra. Vad man bör göra är att unna sig en riktig lyxdag, eller kanske en lyxresa. Svd skriver att initiativet bakom La Belle, som yachten heter är Lidia Bersani, en kvinna som fokuserat på lyxprodukter och enligt bilder så är båten helt i mjuka former samt att även all personal är kvinnor.

Färgskala i vitt och guld

Här kan man koppla av bland guld och swarowski kristaller och verkligen känna att man är en gudinna skriver Aftonbladet. Och på denna båt kommer man inte att kunna spela på tråkiga spelmaskiner eller störas av andra spel. Här handlar det om avslappning och drinkar gjorda med omsorg. Det är bastu, jacuzzi och hydromassagepool, ja, enligt Lidia saker som intresserar rika kvinnor. För på frågan hur mycket en sådan tripp kostar svarar hon att det inte kommer att bli billigt.

”Den blir inte billig, det är jag säker på”

Här kan du se mer bilder, men frågan är om man inte hellre väljer att skaffa en egen pool? Kanske vore det bra om man redan nu började planera inför våren och spara pengar för at bygga en utomhus jacuzzi där man kan skapa sitt egna spa. För visst vore det väl härligt att när som kunna hoppa ner i en värmande jacuzzi och känna att alla problem stannade vid ytan?