Hårfin med löshår

Det finns många olika sätt att ta hand om sig själv och göra sig riktigt fin. Kanske vill man klä upp sig för en studentexamen eller något annat högtidligt tillfälle, eller bara göra sig lite extra sommarfräsch. Löshår är ett roligt och praktiskt sätt att förändra sitt utseende.

Att göra sig snygg är både kul och viktigt, och går att åstadkomma på flera sätt. Om ögonen är själens spegel så är kanske håret själens tak? Att vara fin i håret är väldigt viktigt för att känna sig fin överlag, och då kan man använda löshår från highgrade. Vi har väl alla haft en dålig hårdag och känt att vi inte passar i något alls? Ett sätt att lösa det är det såklart att dra på sig en keps, men hur kul är det när man drömmer om riktigt långt och tjockt hår med självfall? Det är vanligt på våra skandinaviska breddgrader att håret är tunt och fint, och då kan man vilja förlänga det för att skapa mer volym. Löshår kan användas på många olika sätt, och fungerar genom att man smidigt och enkelt fäster små clips i det egna håret. På så vis kan det användas för att få en lång och fin man, och på så vis dryga ut det egna håret. Det gör att håret kan användas varje dag, och bli en naturlig del av din fräscha soomarlook. Man kan också lägga in clips av löshår för att göra en riktig specialfrisyr för något särskilt tillfälle. Frisyren kan då smyckas och dekoreras med andra fina detaljer, som blommor, pärlor eller spännen. Det kommer garanterat att bli fint.

Olika sorters löshår

Det finns många olika sorters löshår som fungerar på liknande sätt, men som passar till olika sammanhang. Singelrader med clips finns i olika längder och nyanser och är perfekta för att bygga volym i en frisyr. Man kan även skaffa set av löshår i samma färg, som monteras in i hela håret och ger en hårförlängning. Clips-seten är väldigt skonsamma mot ditt eget hår, och kan lätt och snabbt sättas i och går att ta ur vid behov. Den mest högkvalitativa sortens löshår kallas indisk remy, vilket innebär att alla hårstrån ligger åt samma håll. Det gör att löshåret håller längre och blir lättare att reda ut. Remyhåret kräver dock skötsel, men kan hålla mellan 6 månader upp till ett hår om du tar hand om det väl. Det är enkla skötselråd som är lätta att följa, och som gör att du trivs bättre med dig själv och ditt hår. Såhär tar du hand om ditt löshår så det håller sig riktigt fint länge:

  • Använd aldrig balsam i löshåret
  • När du ska träna bör du fläta håret eller ta ut det helt
  • Du bör borsta håret varje dag men inte när det är blött
  • Låt bli att färga eller bleka löshåret
  • Använd alltid badmössa, eftersom både saltvatten och klor sliter på håret
  • Löshåret ska inte sitta i mer än 2-3 veckor åt gången
  • När du sätter i löshåret ska ditt eget hår vara rent och torrt