Dementerar bröstoperation

Något som blir allt vanligare är skönhetsingrepp av olika dess slag, men om man är en kunglighet i Danmark är detta inte något man precis berättar om – där förnekar man in i det sista.

kirurg doktor operationVill man idag göra en bröstförstoring, minska sin näsa eller fylla sina läppar kan man snabbt och enkelt boka en tid hos en specialist såsom Laser & Estetik vilka man hittar via adressen http://www.laserestetik.com/, och ingen skulle ens rynka på ögonbrynen över det. Det vill säga om man inte är en medlem av den danska kungafamiljen vill säga. Nyligen chockade nämligen det danska kungahuset hela landet genom att lämna en dementi på att prinsessan Marie skulle ha genomfört en bröstoperation i Litauen via ett pressmeddelande. Det är nämligen något som aldrig tidigare gjorts förr oavsett rykte inom eller om den danska kungafamiljen, skriver Göteborgs Posten. Så även om intentionen var att tysta dessa rykten om prinsessan så har pressmeddelandet med dementin nog bara gjort pratet högre och ryktena fler – speciellt som både dansk och svensk skvallerpress nappat på rycktet och publicerat mer om det.

Operationer inte lika uppseendeväckande i Sverige

Till skillnad från Danmark är bröstoperationer eller plastik i sin helhet inte något vi varken funderar speciellt mycket över eller har många negativa åsikter om här i Sverige. Snarare tvärt om, här kan var och varannan person över 18 års ålder genomföra vilken typ av skönhetsoperation man helst vill. Viktigt är dock att om man vill göra en operation så ska man ta reda på allt man kan om den specifika operation man vill genomföra så att man på ett rationellt sätt kan ta ställning för om man vill genomgå denna eller ej. Och som tur är finns en massa bra information på nätet som man kan ta del av och det man ska titta efter är:

  • Vad operationen kostar
  • Hur länge kliniken som genomför operationen varit aktiv
  • Om läkarna har legitimation och erfarenhet
  • Vilken läketid man har att vänta sig
  • Om återbesök ingår i priset