Bli sommarfin!

Att känna sig fin och nöjd med sitt yttre är något som de flesta av oss strävar efter. Även om vi alla har olika stil och lägger olika stor vikt vid trender etcetera så tycker de flesta av oss om att åtminstone känna sig bekväm och fin. På vintern har många av oss en tendens att slappa till oss lite vad gäller träning, kost och utseende. På grund av kyla är det klart att varma, bylsiga kläder lockar och att det tar emot lite extra att ta sig till gymmet eller vara utomhus mer än man behöver. Under våren brukar de flesta av oss dock gaska upp oss och bli finare och finare igen eftersom man under sommaren vill känna sig både snygg, fräsch och vältränad. Så hur ska man då göra för att känna sig sådär extra fin och piffig i sommar?

•    En solbränna kan få vem som helst att känna sig fräsch och pigg. Det finns få saker som kan få en att känna sig så grå och glåmig som en blek och tråkig vinterhud. Låt din hud träffas av solens strålar redan under våren så kommer du garanterat känna dig finare redan under sommarens första dagar.
•    Under sommaren vill de flesta av oss kunna sola och bada utan hämningar. Att som tjej ha ett ansikte fullt av smink gör såklart att det blir svårare att hoppa direkt i plurret. Ett tips är därför att göra ögonfransförlängning eftersom du då inte behöver ha något smink på ögonen. Men en solbränd hy behöver du heller inte ha underlagskräm etcetera och kan därför gå helt osminkad under dagarna och ändå känna dig fin.
•    Håret slits alltid mer på sommaren på grund av just solen och allt badande. Att unna sig bra hårvårdsprodukter är därför extra viktigt under denna årstid. För hur lätt är det egentligen att känna sig fin om ens hår känns och ser ut som stålull?
•    Även naglarna har en tendens att slitas mer under sommaren eftersom de får stå ut med mer aktivitet, vatten etcetera än under resten av året. Gå till en salong och gör nagelförstärkning med nagellack som inte skavs, utan växer, bort. På så sätt mår och ser dina naglar bättre under sommaren.