Bländande leende

Här i Stockholm tycker vi om skönhet och något som gör en människa otroligt vacker är ett bländande leende, men om man har tänderna fulla av missfärgningar dämpas skönheten en aning och leendet blir allt annat än bländande!

Idag finns tusentals tandkrämer som lovar mirakelresultat med kritvita tänder, men sanningen är att om man i sin grund redan har gula tänder så förblir tänderna gula. Det är nämligen som så att dessa tandkrämer endast polerar fram tandens naturliga färg och kan inte ge den en ny nyans. Därför är det bättre att pröva att bleka sina tänder om man vill få fram ett annat resultat än den naturliga tandens nyans. Dock ska man vara försiktig med att försöka sig på att bleka sina tänder själv och istället kontakta tandläkare menar tandläkarförbundet eftersom tandblekning för hemmabruk kan göra mer skada än nytta. Ett tips för stockholmarna är därför att uppsöka professionell tandblekning i Stockholm istället för att ge sig på blekningen själva, för att vara på den säkra sidan! Om man till exempel har en trasig lagning, mycket karies eller tandsten i munnen så upptäcker en utbildad tandläkare detta och råder bot på dessa problem innan hen tar sig an blekningen – vilket är det bästa för din munhälsa!

Munnen – en genusfråga?

Det senaste inom tandkrämsvärlden är den uppmärksammade tandkrämen White Now for Men som endast vänder sig mot männen. Men är det verkligen en så stor skillnad mellan kvinnor och mäns munnar? Ja, menar företagets PR-ansvarige och påpekar att mäns tänder utsätts för fler produkter som skapar missfärgningar så som nikotin, snus, svart kaffe, brun sprit och rött kött med mera. Men frågan är om detta inte är det samma för kvinnor? Dock kan ett argument vara att kvinnor inte förtär samma mängd av dessa produkter som en man gör, men samtidigt är det kvinnor som är den grupp som har flest rökare exempelvis. Likväl kan man fråga sig varför denna tandkräm inte skulle gå att använda som kvinna? Samtidigt ska man komma ihåg att det enda sättet att bli av med missfärgningar är att bleka tänderna – hos en professionell tandläkare!

Glöm inte bort att ta hand om din munhygien, precis som man gör i denna söta sång!